Autolainat

Mietitkö uuden auton ostamista tai haluatko vaihtaa vanhan koslasi uudempaan menopeliin?

Vakuudettomat autolainat ovat silloin sinua varten. Ohjeillamme voit hakea autolainaa aina 50 000 euroon asti, ilman vakuuksia tai takaajia. Tiedämme myös, että auton ostossa täytyy olla nopea, joten pyrimme vastaamaan kaikkiin autolaina kyselyihin 15 minuutin kuluessa.

Autolainoja voit hakea jokaisena viikonpäivänä kellon ympäri. Lainaa voivat hakea kaikki täysi-ikäiset Suomen kansalaiset.

Siirry ohjeisiin.

Autolaina uudelle sekä vanhalle autolle

Monet pankit eivät myönnä autolainaa vanhalle autolle, sillä pankkilainoissa ostettava auto toimii usein lainan vakuutena. Meidän ohjeillamme haetut autolainat saat kuitenkin niin uusille kuin vanhoillekin autoille, eikä sinun tarvitse vakuuttaa lainaasi ostamallasi autolla, sillä autolainat saat aina ilman vakuuksia.

Vakuudettoman autolainan saat omalle pankkitilillesi vieläpä erittäin nopeasti, parhaimmillaan jo muutamassa minuutissa lainahakemuksen jättämisestä. Lainahakemuksen täyttäminenkin onnistuu kädenkäänteessä ja voit tehdä sen oikeastaan missä tahansa oletkin. Autolainahakemuksen täyttämiseksi et tarvitse muuta kuin henkilö- ja tulotietosi. Suositelemmamme sivustot toimivat mainiosti myös mobiilin puolella, joten hakemuksen voi tehdä esimerkiksi autoliikkeen pihassa.

Autolainat - Vertaa autolainoja

Autolainat ilman autovakuutusta

Pankit ja autoliikkeet vaativat yleensä kasko vakuutuksen ottamista pakollisen liikennevakuutuksen lisäksi. Ohjeillamme otetut autolainat eivät puolestaan vaadi sinua ottamaan autollesi minkäänlaista vakuutusta, mikäli et halua. Joten meiltä saat autolainaa ilman autovakuutusta. Suosittelemme sinua tietenkin myös vakuuttamaan uuden autosi esimerkiksi Kasko-vakuutuksella, pakollisen liikennevakuutuksen lisäksi.

Autolainoja maltillisella korkoprosentilla

Redust rahoituspalvelun ohjeilla saat autolainoja aina maltillisella korkoprosentilla. Rahoitukset alkavat ainoastaan 3,49% korolla. Autolainojen korot ovat siis erittäin alhaisella tasolla. Korko on aina sama, kuin mikä se on lainasopimuksen allekirjoittamisen hetkellä. Monet autoliikkeet saattavat toki tarjota autolainaa jopa 0 korolla, mutta yleensä näissä kulut tulevat sitten rahoituksen perustamiskuluista sekä kuukausittaisista käsittelykustannuksista.

Hanki sopivan suuruinen autolaina

Kun olet varma siitä, että haluat ostaa uuden auton tai vaihtaa vanhan autosi uudempaan, niin sinun tulee myös mitoittaa autolaina oikein. Auton maksut eivät nimittäin lopu siihen, mitä maksat siitä auton myyjälle, vaan sinun tulee hankkia autoosi myös pakolliset liikennevakuutukset sekä mahdollinen Kasko-vakuutus.

Yleensä autoihin tulee hankkia myös kesä- tai talvirenkaat ja joskus jopa molemmat. Autonrenkaat eivät tunnetusti ole sieltä halvimmasta päästä ja alle 500 euron ei hyviä renkaita saa oikeastaan mistään. Käytetyissä autoissa täytyy huomioida myös mahdolliset vauriot, joita täytyy korjata ennen seuraavaa katsastusta. Auton korjauksesta tulee myös nopeasti monen sadan euron kustannukset.

Autolainaa onkin hyvä ottaa heti kerralla muutama sata euroa enemmän, kuin oli alun perin suunnitellut. Tämä sääntö koskee erityisesti yksityishenkilöiltä ostettuja autoja, joissa ei ole mitään takuuta niiden toimivuudesta, toisin kuin autoliikkeiden autoissa.

Valitse autolainalle sopiva maksuaika

Autolainassa korostuu eniten maksuajan pituus, sillä auton arvo lähtee putoamaan auton ostohetkestä lähtien. Kun mietit uudelle autolle sopivaa maksuaikaa, niin on ehdottoman tärkeää, että otat siihen mahdollisimman tiukan maksuaikataulun. Maksuaikataulu pitää tietenkin sovittaa omaan talouteen sopivaksi, että tulevaisuudessa ei joutuisi maksuvaikeuksiin.

Pitkällä maksuaikataululla sinulla jää tietenkin enemmän rahaa käteen kuukaudessa ja voit elää hieman vapaammin, mutta toisaalta joudut sitoutumaan autolainaan vuosiksi, jolloin maksat sitä vielä silloin, kun auton arvo on jo pohjamudissa.

Autolainan maksuaikataulun arvioinnissa sinun kannattaa käyttää apuna autolainalaskuria. Autolainalaskuri antaa sinulle melko tarkan arvion lainan kuukausittaisista maksueristä sekä autolainan kokonaiskustannuksista. Näin voit helposti sovittaa autolainan pituuden omaan talouteesi sopivaksi.