Pikaluotot

Hajosiko puhelimesi tai viivästyikö palkkapäiväsi jostain odottamattomasta syystä?

Tarvitsetko rahaa nyt, etkä viidestoista päivä?

Eipä hätää, sillä helposti saatavat pikaluotot paikkaavat nämä odottamattomat rahavaikeudet nopeasti. Redust sivuston ohjeilla voit hakea pientä pikaluottoa koska tahansa, sillä suosittelemamme lainapalvelu on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Kaikki pikaluottohakemukset käsitellään noin 15 minuutin kuluessa, ja rahat saat tilillesi heti lainasopimuksen allekirjoituksen jälkeen.

Toimi tämän ohjeen mukaan ja hae edullisinta pikalainaa.

Eivätkö pikaluotot ole kalliita?

Pikalainat ovat saaneet huonon maineen jo vuosia sitten, kun epärehelliset pikavippiyritykset saivat kiskoa satojen tai jopa tuhansien prosenttien vuosikorkoja pienlainoistaan. Näin ihmiset yhä epäilevät pikaluottojen kannattavuutta ja luulevat niiden johtavan automaattisesti velkavankeuteen. Nykyisin hommat ovat kuitenkin toisin, sillä pikaluotoilla on lain määräämä korkokatto, joka estää ylisuurten korkojen perimisen.

Pikaluotot eivät kuitenkaan ole yhtään sen pahempi vaihtoehto, kuin omasta pankista avattava parin tonnin joustoluottotili. Itse asiassa netistä saatavat pikalainat ovat usein paljon parempi vaihtoehto korkojen sekä muiden lainaehtojen puolesta, kuin pankin joustoluotto.

Ohjeidemme mukaan haetut pikalainat ovat saatavilla yleensä alle 12,89% todellisella vuosikorolla. Kyseessä on siis selvästi edullisempi vaihtoehto, kuin monet muut pienlainoja välittävät yritykset.

Pikaluotot - Vertaa pikaluottoja

Kuka voi hakea pikaluottoa?

Pikaluoton myöntämisen ehdot ovat lähes samat kuin muissakin lainatyypeissä. Toisaalta pikaluottojen ikärajakriteeri ei ole niin korkea, kuin suurempien kulutusluottojen kohdalla. Pieniä pikaluottoja voivat yleensä hakea kaikki vähintään 18 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on oma vakituinen kotiosoite sekä henkilökohtainen matkapuhelinnumero. Hakijalla tulee tietenkin olla myös puhtaat luottotiedot ilman maksuhäiriömerkintöjä.

Kuinka nopeasti pikaluotto täytyy maksaa takaisin?

Monet pikavippiyritykset vaativat rahojen takaisinmaksua jo kuukauden tai parin kuukauden sisällä lainan ottamisesta. Pankeilla kilpailutetuissa pikalisoissa takaisinmaksuajat ovat puolestaan paljon joustavammat, sillä voit valita pienelle pikaluotollesi haluamasi maksuajan. Tonnin luotolle voit ottaa esimerkiksi vuoden maksuaikaa, jolloin lyhennät sitä ainoastaan noin sata euroa kuukaudessa. Suosittelemme tietenkin, että maksat lainan pois niin nopeasti, kuin mahdollista, jotta laina olisi sinulle mahdollisimman edullinen. Sillä mitä pidempi maksuaika on, niin sitä suuremmat yleensä ovat lainasi kokonaiskustannukset.

Halutessasi voit maksaa pikaluoton pois myös suuremmissa kuukausierissä tai vaikka kerralla, mutta tästä sinun on ilmoitettava luotonmyöntäjälle, jotta korkoprosentti voidaan laskea uudelleen, että et vahingossa maksa liikaa luotostasi.

Kuinka suuria pikaluottoja voi hakea?

Koska pikaluotot ovat nopeita ja ne myönnetään ilman vakuuksia sekä takaajia, niin kyseessä eivät valitettavasti ole kovin suuret summat. Pääsääntöisesti alle 5000 euron suuruiset luotot myönnetään hakijan tilille jo muutaman tunnin kuluessa, mutta, kun siirrytään tämän summan yläpuolelle, niin silloin rahoitusyhtiöt ja pankit alkavat jo vaatia tulotietoja, sekä muita tarvittavia tietoja, jotka viivästyttävät hakuprosessia.

Voit hakea alle 2000 euron suuruista pikaluottoa suoraan tilillesi vain kertomalla tulosi. Pienlainoissa tarkistetaan ainoastaan hakijan luottotiedot ja jos luottotiedoista ei löydy mitään poikkeavaa, niin rahat maksetaan tilillesi saman tien.

Voinko hakea pikaluottoa yöllä?

Valitettavasti pankit ja rahoitusyhtiöt eivät voi myöntää pikaluottoja yöllä kello 23:00 – 07:00 välisenä aikana. Tämä pikalainoja koskeva sääntö on asetettu Suomen laissa ja siitä ei voi joustaa, vaikka yöllä rahaa tarvitsisitkin. Pikaluottohakemuksen voit kuitenkin täyttää myös yöllä, mutta rahat siirtyvät tilillesi vasta kello seitsemän jälkeen aamulla.

Milloin pikaluotto kannattaa?

Pikaluotto on ollut monelle pelastus, sillä se on helppo keino paikata tilapäiset rahavaikeudet. Pikaluottoon on hyvä turvautua esimerkiksi silloin, kun palkkapäivä myöhästyy jostain syystä ja rahaa tarvitsee kuitenkin pitkän viikonlopun yli. Pikaluotto voi tulla tarpeeseen myös esimerkiksi silloin, kun kodinkone tai tietokone hajoaa ja tilalle pitää saada nopeasti uusi laite.

Pikaluotolle löytyy paljon käyttökohteita ja yleensä ihmiset ottavat niitä nimenomaan tarpeeseen, kun he varmasti tietävät, että pystyvät maksamaan luoton myös kokonaan pois. Pikaluotot ovat siis monesti kannattava sijoitus, jolla voi välttää monet kiperät tilanteet.